Portakuten
Gratis offert

Garageportar

Vi säljer Hörmann Gargageportar. Hörmann är den ledande porten kvalitets- och säkerhetsmässigt. De har en patenterad mekanisk portlåsning som försvårar uppbrytning, denna fungerar även om det skulle bli strömavbrott då den är helt mekanisk. I motorn finns Hörmann BiSecur som är marknadens säkraste krypteringssystem för kommunikation mellan garageporten och sändaren. Det finns en rad olika tillbehör att välja till så som tryckknappar, kodlås, appstyrning geom bluetooth, olika slags handsändare med mera.

TAKSKJUTPORT (VANLIGAST)

En takskjutport öppnas upp under taket och stjäl då ingen plats varken på in eller utsida. Den går att montera både på insidan av vägg och ute i nischen. Porten finns i flera isoleringsalternativ och oisolerad, den finns även att få i massiv träpanel.

Allt beror på var den ska sitta och hur den ska se ut. I ett varmgarage eller Kallgarage. De isolerade garageportarna blir stabilare och går då lite tystare. Portarna går att få i flera olika färger.

BERRY VIPPORT

Vipport är en garageport med ett helt portblad, inte flera sektioner. Detta gör att du kan få din port att se ut nästan hur du vill, så den passar perfekt till fasaden. Bara du som sätter gränserna.

RULLPORT (ROLLMATIC)

Rollmatic rullas upp under taket. Den kan monteras både på in- och utsidan av väggen. Rollmatic kräver väldigt lite takutrymme och är då bäst om du vill maximera din öppning. Garageöppningens form spelar ingen roll, den kan vara rektangulär, ha en valvbåge eller vad du vill! Det är bara att börja skissa. Ladda gärna ner katalogerna och läs hemma i lugn och ro.  

MOTORER till garageportar

Hörmann har flera olika motoralternativ
Promatic: standardmotorn trygg och säker
Supramatic: Snabbare och lite mera finesser
Promatic Akku: Batteridriven för garage utan ström (solcellsmodul finns som tillval)

Hörmann är den helt klart ledande porten både kvalitets och säkerhetsmässigt. Hörmanns patenterade portlåsning är helt mekanisk och fungerar även vid strömavbrott, i motsatts till andra märken. Detta i kombination med det trådlösa BiSecur, extremt säkra kodsystemet kan du sova tryggt och veta att ingen kan kopiera din fjärrkod (bara hos Hörmann).