Portakuten
Gratis offert

Garageport Örebro

Behöver ni en ny garageport i Örebro? Bygger ni ett nytt garage eller renoverar ni fasaden och behöver en trygg och säker garageport i Örebro? I så fall ska ni anita Portakuten som kommer ut och monterar er nya garageport i Örebro. Våra garageportar har den säkerhet som krävs för fullgott skydd på garageport i Örebro.
Vi vill ju skydda våra bilar, motorcyklar och cyklar, ja allt som vi har stående i våra garage i Örebro. Ingen vill få inbrott i sina garage. Därför är garageportar som har exakt det fullgoda skydd som vi behöver för att slippa inbrott.

Välj garageport i Örebro

Våra Takskjutportar går under taket när de öppnas

Våra takskjutportar stäl ingen plats varken av golvet eller ytan runt bil eller inredning i garaget. Den öppnas upp under taket. Detta är en väldigt smidig garageport som är lätt att öppna. Den kräver knappt någon armkraft för att gå upp. Och den kan monteras med motor och fjärrkontroll. Vår takskjutportar går att få isolerade för en bättre isolering och värme i garaget. Isolerar ni våra takskjutport kommer den också att bli mer stabil och låter mindre när den skjuts upp och ner.

Berry Vipport är vår vanligaste garageport som vippas upp

Denna typ av garageport har du säkert sett på de flesta garage. Denna vipport skjuter man upp under taket. Denna garageport kan man även montera tillsammans med en motor som skjuter upp den. Garageporten kan komma träport eller som stålport och får alldeles utmärkt att anpassa efter egen stil och arkitektur. Träpanel går att lägga antingen på tvären eller stående och går hur lätt som helst att måla i valfri färg. För estetikens skull kan det vara snyggast att behålla samma kulör som fasaden i övrigt, så att garaget smälter in tillsammans med övriga fastigheten.

Rullport Rollmatic rullas upp likt en rullgardin rullas upp
En annan och mycket elegant garageport är rullporten Rollmatic som likt en rullgardin rullas upp i taket. På så sätt så sparar den på utrymmet och passar bra när garaget är trångt och man behöver utnyttja hela ytan i garaget. Denna port går också utmärkt att anpassa till garageöppningens form. Det finns inget krav på att garageporten är fyrkantig.

Garageport med motor


Promatic garageportsmotor är standard och erbjuder en problemfri öppning av garageporten, utan att du behöver anstränga dig när du ska öppna den. Med en fjärrkontroll behöver du inte ens vara i närheten av garageporten när den öppnas och stängs.
Supramatic som är snabbare och har fler finesser Om du vill ha en ännu säkrare och snabbare motor till din garageport kan vi även erbjuda Supramatic garageportsmotor. Den kan du även styra med hjälp av din mobil och en kod för säkerheten. På så sätt är ni inte beroende av själva fjärrkontrollen.