Portakuten
Gratis offert

Garageport BRF örebro

Är det så att ni behöver ny garageport för er BRF i Örebro? Då kan vi på Portakuten hjälpa er att både demontera och montera alla garageportar som ni behöver till er bostadsrättsförening i Örebro

Att byta ut alla garageportar i en BRF i Örebro kan vara ett stort arbete som kan ta sin tid att administrera. Om ni låter oss på Portakuten hjälpa er så kan vi sköta om allt arbete med byte av garageport för er BRF i Örebro.

1. Montera era garageportar för er BRF i Örebro
2. Transportera era gamla garageportar till en återvinning i Örebro
3. Leverera nya garageportar till er BRF i Örebro
4. Montera era nya garageportar 
5. Byggstäda efter oss så allt är snyggt och städat när vi lämnar er BRF
6. Slutbesiktiga garageport i er BRF i Örebro
7. Vi ser till så att era boende blir nöjda med sin garageport i Örebro!

Vi monterar garageport för er BRF i Örebro

Takskjutport är en garageport som går under taket.

Våra takskjutportar tar inte stor plats i era garage. Den öppnas upp under taket. Detta är en väldigt smidig garageport som är lätt att öppna. Den kräver knappt någon armkraft för att gå upp. Och den kan monteras med motor och fjärrkontroll. Vår takskjutportar går att få isolerade för en bättre isolering och värme i garaget. Isolerar ni våra takskjutport kommer den också att bli mer stabil och låter mindre när den skjuts upp och ner.

Berry Vipport är vår vanligaste garageport som öppnas och skjuts under taket.

Denna typ av garageport har du säkert sett på de flesta garage. Denna vipport skjuter man upp under taket. Denna garageport kan man även montera tillsammans med en motor som skjuter upp den. Garageporten kan komma träport eller som stålport och får alldeles utmärkt att anpassa efter egen stil och arkitektur. Träpanel går att lägga antingen på tvären eller stående och går hur lätt som helst att måla i valfri färg. För estetikens skull kan det vara snyggast att behålla samma kulör som fasaden i övrigt, så att garaget smälter in tillsammans med övriga fastigheten.

Rullport Rollmatic rullas upp under taket likt en rullgardin.

En annan och mycket elegant garageport är rullporten Rollmatic som likt en rullgardin rullas upp i taket. På så sätt så sparar den på utrymmet och passar bra när garaget är trångt och man behöver utnyttja hela ytan i garaget. Denna port går också utmärkt att anpassa till garageöppningens form. Det finns inget krav på att garageporten är fyrkantig.

Garageport med motorer
1. Promatic garageportsmotor är standard och erbjuder en problemfri öppning av garageporten, utan att du behöver anstränga dig när du ska öppna den. Med en fjärrkontroll behöver du inte ens vara i närheten av garageporten när den öppnas och stängs.
2. Supramatic som är snabbare och har fler finesser Om du vill ha en ännu säkrare och snabbare motor till din garageport kan vi även erbjuda Supramatic garageportsmotor. Den fungerar med exklusiva handsändare som gör att du kan kontrollera garageporten.