Portakuten
Gratis offert

Garageport BRF eskilstuna

Har ni en bostadsrättsförening i Eskilstuna och behöver skaffa ny garageport för er BRFi Eskilstuna? Då kan vi på Portakuten hjälpa er att både demontera och montera ny garageport i er BRF i Eskilstuna. Att byta ut alla garageportar i en BRF i Eskilstuna kan vara ett stort arbete och som lätt kan bli övermäktigt att både administrera och genomföra på egen hand. Om ni låter oss på Portakuten hjälpa er så kan vi sköta om hela bytet av garageport för er BRF i Eskilstuna.
Så här kan ett projekt med att köpa ny garageport i Eskilstuna gå till:

  1. Montera era garageportar för er BRF i Eskilstuna
  2. Transportera era gamla garageportar till en återvinning i Eskilstuna
  3. Leverera nya garageportar till er BRF i Eskilstuna
  4. Montera era nya garageportar 
  5. Byggstäda efter oss så allt är snyggt och städat när vi lämnar er BRF
  6. Slutbesiktiga garageport i er BRF i Eskilstuna

garageport för er BRF i enköping

Takskjutport – för en smidig öppning som sparar utrymmet
Våra takskjutportar öppnas upp under taket. Detta är en väldigt smidig garageport som går lätt att öppna och kräver knappt någon armkraft för att öppna. Den kan monteras med motor och fjärrkontroll. Våra takskjutportar går att isolera för en mer värme i garaget. Isolerar ni takskjutporten kommer den att bli mer stabil och låta mindre vid hantering.

Berry Vipport – vår vanligaste garageport
Denna typ av garageport har du säkert sett på de flesta garage. Denna vipport skjuter man upp under taket. Denna garageport kan man även montera tillsammans med en motor som skjuter upp den. Garageporten kan komma träport eller som stålport och får alldeles utmärkt att anpassa efter egen stil och arkitektur. Träpanel går att lägga antingen på tvären eller stående och går hur lätt som helst att måla i valfri färg. För estetikens skull kan det vara snyggast att behålla samma kulör som fasaden i övrigt, så att garaget smälter in tillsammans med övriga fastigheten.

Rullport Rollmatic – rulla upp garageporten i sin egen kasett
En annan och mycket elegant garageport är rullporten Rollmatic som likt en rullgardin rullas upp i taket. På så sätt så sparar den på utrymmet och passar bra när garaget är trångt och man behöver utnyttja hela ytan i garaget. Denna port går också utmärkt att anpassa till garageöppningens form. Det finns inget krav på att garageporten är fyrkantig.

Välj garageport med motor!

1. Promatic garageportsmotor är standard och erbjuder en problemfri öppning av garageporten, utan att du behöver anstränga dig när du ska öppna den. Med en fjärrkontroll behöver du inte ens vara i närheten av garageporten när den öppnas och stängs.

2. Supramatic som är snabbare och har fler finesser Om du vill ha en ännu säkrare och snabbare motor till din garageport kan vi även erbjuda Supramatic garageportsmotor.

Den fungerar med exklusiva handsändare som gör att du kan kontrollera och öppna den för andra som behöver komma in i garaget. Den kan du även styra med hjälp av din mobil och en kod för säkerheten. På så sätt är ni inte beroende av själva fjärrkontrollen.