Portakuten
Gratis offert

Garageport BRF stockholm

Har ni en bostadsrättsförening i Stockholm? Är det till och med så att ni behöver skaffa en garageport för er BRF i Stockholm? Då kan vi på Portakuten hjälpa er att både demontera och montera alla garageportar som ni behöver till er bostadsrättsförening i Stockholm.
Att byta ut alla garageportar i en bostadsrättsförening i Stockholm kan vara ett stort arbete som kan ta sin tid att administrera. Om ni låter oss på Portakuten hjälpa er så kan vi sköta om allt arbete med byte av garageport för er BRF i Stockholm

Om vi får ta hand om hela processen att demontera gamla garageportar så kan vi:
1.  Montera era garageportar för er BRF i Stockholm
2. Transportera era gamla garageportar till en återvinning i Stockholm
3. Leverera nya garageportar till er BRF i Stockholm
4. Montera era nya garageportar 
5. Byggstäda efter oss så allt är snyggt och städat när vi lämnar er BRF
6. Slutbesiktiga garageport i er BRF i Stockholm

Vi ser till så att era boende blir nöjda med sin garageport i Stockholm.

garageport för er BRF i Stockholm

Takskjutport – för en smidig öppning som sparar utrymmet
Våra takskjutportar stäl ingen plats varken av golvet eller ytan runt bil eller inredning i garaget. Den öppnas upp under taket. Detta är en väldigt smidig garageport som är lätt att öppna. Den kräver knappt någon armkraft för att gå upp. Och den kan monteras med motor och fjärrkontroll. Vår takskjutportar går att få isolerade för en bättre isolering och värme i garaget. Isolerar ni våra takskjutport kommer den också att bli mer stabil och låter mindre när den skjuts upp och ner.

Berry Vipport – vår vanligaste garageport
Dessa Vipportar skjuts upp under taket. Denna typ av garageport har du säkert sett på de flesta garage. Denna vipport skjuter man upp under taket. Denna garageport kan man även montera tillsammans med en motor som skjuter upp den. Garageporten kan komma träport eller som stålport och får alldeles utmärkt att anpassa efter egen stil och arkitektur. Träpanel går att lägga antingen på tvären eller stående och går hur lätt som helst att måla i valfri färg. För estetikens skull kan det vara snyggast att behålla samma kulör som fasaden i övrigt, så att garaget smälter in tillsammans med övriga fastigheten.

Rullport Rollmatic – rulla upp garageporten i sin egen kasett
En annan och mycket elegant garageport är rullporten Rollmatic som likt en rullgardin rullas upp i taket. På så sätt så sparar den på utrymmet och passar bra när garaget är trångt och man behöver utnyttja hela ytan i garaget. Denna port går också utmärkt att anpassa till garageöppningens form. Det finns inget krav på att garageporten är fyrkantig.

Promatic garageportsmotor är en standardmotor för ert garage och erbjuder en problemfri öppning av garageporten, utan att du behöver anstränga dig när du ska öppna den. Med en fjärrkontroll behöver du inte ens vara i närheten av garageporten när den ska öppnas och stängas.

Supramatic är en snabbare garageportsmotor och har fler finesser än Promatic garageportsmotor. Om du vill ha en ännu säkrare och snabbare motor till din garageport så är Supramatic den slags garageportsmotor som är ännu bättre och starkare. Den fungerar med exklusiva handsändare som gör att du kan kontrollera garageporten inom en radie på flera hundra meter.

Du kan öppna den för andra som behöver komma in i garaget och även styra med hjälp av din mobil och en kod för säkerhetens skull. På så sätt är ni inte beroende av själva fjärrkontrollen, utan kan manövrera den med mobilen.