Portakuten
Gratis offert

Garageport Enköping

Bor ni i villa, radhus och bygger nytt garage eller renoverar den och vill ha en trygg och säker garageport i Enköping? I så fall ska ni anlita oss på Portakuten som kommer ut och monterar er nya garageport i Enköping. Vi erbjuder full service när ni anlitar oss för leverans av er garageport i Enköping. Vi som arbetar på Portakuten ger service när ni väljer någon av våra garageportar.

Portakuten erbjuder garageport i Enköping

Behöver ni en garageport i Enköping som sparar på utrymmet i garaget? Då ska ni välja vår Takskjutport. Den stjäl varken plats från golvytan eller runt bilen och smyger upp under taket vid öppning. Detta är en väldigt smidig garageport som är lätt att öppna. Den kräver knappt någon armkraft alls. Den kan du montera med en motor och fjärrkontroll. Den kan du få isolerade. Isolerar du den kommer den att bli mer stabil och låta mindre.

Den vanligaste garageporten som öppnas uppåt, som man skjuter upp under taket är Berry Vipport. Den här garageporten har du säkert sett på de flesta garage. Denna vipport skjuter man upp under taket. Garageporten kan komma som en träport eller som en stålport och går att anpassa efter egen stil och arkitektur. 

Om du behöver en garageport som går att rulla upp likt en rullgardin som rullas upp i sin egen kasett så finns Rullport Rollmatic. Med den här garageporten kan du spara på utrymme och passar bra när garaget är trångt och om du behöver utnyttja all yta inne i garaget. Denna port går också att anpassa till garageöppningens form. Det finns inget krav på att garageporten är fyrkantig.

Garageport med motor
Promatic garageportsmotor är standard och erbjuder en problemfri öppning av garageporten, utan att du behöver anstränga dig när du ska öppna den. Med en fjärrkontroll behöver du inte ens vara i närheten av garageporten när den öppnas och stängs.

Supramatic som är snabbare och har fler finesser Om du vill ha en ännu säkrare och snabbare motor till din garageport kan vi även erbjuda Supramatic garageportsmotor. Den fungerar med exklusiva handsändare som gör att du kan kontrollera garageporten. Du kan öppna den för andra som behöver komma in i garaget. Den kan du även styra med hjälp av din mobil och en kod för säkerheten. På så sätt är ni inte beroende av själva fjärrkontrollen, utan med mobilens hjälp och med en nedladdad app kan vem som helst som har koden och appen, manövrera garageporten från sin mobil.

Våra garageportar har den säkerhet som krävs för fullgott skydd på garageport i Enköping. Du kan gott och väl lita på säkerheten på våra garagrportar i Enköping